• CDA stelt vragen over beleid hoogspanningslijnen en transformatorhuisjes

  CDA stelt vragen over beleid hoogspanningslijnen en transformatorhuisjes
  Naar aanleiding van onderzoeksresultaten van de Gezondheidsraad heeft CDA-raadslid Roel Boots uit Kessel schriftelijke vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders.
  via Omroep P&M
 • Arriva staakt maandag en dinsdag.

  Arriva staakt maandag en dinsdag.
  Volgende week maandag en dinsdag staakt het personeel van Arriva. Dat betekent dat er geen bussen en treinen van de vervoerder zullen rijden. Het was al aangekondigd en nu gaat de landelijke staking in het streekvervoer definitief door.
  via Omroep P&M
 • Bevo op weg naar 'Gezondste Regio 2025’

  Bevo op weg naar 'Gezondste Regio 2025’
  Na het succes vorig jaar van het eerste Bevo Business Dinner Event, organiseert Bevo Hc op vrijdag 25 mei 2018 vanaf 19.00 uur weer een avond voor ondernemers in de Heuf in Panningen. Dit jaar staat de avond volledig in het thema van ‘Gezondste Regio 2025’.
  via Omroep P&M
 • Alsnog recordopbrengst Goede Doelen Week

  Alsnog recordopbrengst Goede Doelen Week
  Onder meer door opvallend veel nabezorgde enveloppen blijkt de Goede Doelen Week alsnog een recordbedrag te hebben opgeleverd. De eerder gemelde € 136.500 is, nu alles is geteld, bijgesteld naar ruim € 140.000. Dat is tweeduizend euro meer dan het hoogste bedrag tot nu toe.
  via Omroep P&M
 • Mark van Dijk derde bij Europacup

  Mark van Dijk derde bij Europacup
  De Egchelse judoka Mark van Dijk heeft het afgelopen weekend in het Tsjechische Teplice bij de Europacup voor junioren een bronzen medaille gewonnen in de categorie -81kg.
  via Omroep P&M
 • Stultiens zesde Luik Bastenaken Luik

  Stultiens zesde Luik Bastenaken Luik
  Sabrina Stultiens is het afgelopen weekend zesde geworden bij de wielerwedstrijd Luik Bastenaken Luik. Woensdag werd de Meijelse nog zevende in de Waalse pijl. Stultiens finishte gelijktijdig met wereldkampioen Ellen van Dijk op 1.13 minuten van Anna Van Breggen die daarmee dit jaar haar vierde...
  via Omroep P&M
 • Verlies Kessel in voetbaltopper

  Verlies Kessel in voetbaltopper
  Kessel heeft de voetbaltopper tegen Heythuysen met 2-1 verloren inde 5e klasse D. Koploper Grashoek maakte geen fout en won met liefst 8-1 van Crescentia.
  via Omroep P&M
 • Music4Kids een succes

  Music4Kids een succes
  In de Paort in Kessel vond vrijdag Music4Kids plaats van de muziekvereniging uit Kessel. De avond begon met een debuutoptreden van de jeugdige gitaristen Suus en Cindy die meespeelden met Bigband The Ambassadors met ‘Gimme some lovin’ en ‘Highway to hell’.
  via Omroep P&M
 • Toestelfinales SSS/Concordia

  Toestelfinales SSS/Concordia
  SSS Helden en Concordia organiseerden zaterdag voor het eerst eigen toestelfinales.
  via Omroep P&M
 • Handbalstunt Bevo Hc

  Handbalstunt Bevo Hc
  Een mentaal ijzersterk Bevo Hc heeft de eerste zege binnen in de kampioengroep. In Volendam wisten de mannen van trainer Jo Smeets een 18-24 achterstand in de slotfase om te buigen in een 31-30 zege.
  via Omroep P&M