• Peel en Maas zwaait Roland van Kessel uit

  Peel en Maas zwaait Roland van Kessel uit
  Inwoners, raadsleden, ambtenaren en andere betrokkenen hebben woensdagavond afscheid genomen van Roland van Kessel als wethouder.
  via Omroep P&M
 • OZB maximaal 1% omhoog

  OZB maximaal 1% omhoog
  Tijdens de raadsvergadering en de begrotingsbehandeling afgelopen dinsdag heeft de gemeenteraad besloten de Onroerendezaakbelasting voor het komende jaar met maximaal 1% te verhogen. De VVD fractie wilde aanvankelijk geen verhoging, maar ging uiteindelijk akkoord met de steiging van maximaal 1%....
  via Omroep P&M
 • Gemeente verhoogt bijdrage Omroep

  Gemeente verhoogt bijdrage Omroep
  Een meerderheid van de gemeenteraad heeft dinsdag tijdens de behandeling van de begroting besloten om de gemeentelijke bijdrage aan Omroep P&M voor de komende drie jaar te verhogen tot € 2,- per inwoner. Hiermee kan Omroep P&M voor de komende jaren behouden blijven voor de gemeente Peel en...
  via Omroep P&M
 • Man aangehouden in Baarlo

  Man aangehouden in Baarlo
  De politie heeft woensdag in  Baarlo een man uit het Verenigd Koninkrijk aangehouden die verschillende straffen in het buitenland open had staan.
  via Omroep P&M
 • Raad nog niet akkoord over vloer Bevo

  Raad nog niet akkoord over vloer Bevo
  De gemeenteraad is nog niet akkoord om de vloer van Bevo Hc te vervangen. Dat de afgekeurde sportvloer in sporthal de Heuf in Panningen broodnodig vervangen moest worden, was al langer bekend. De fractie van PvdA/GroenLinks twijfelt nog.
  via Omroep P&M
 • Grote opkomst tijdens bedankavond burgerhulpverleners

  Grote opkomst tijdens bedankavond burgerhulpverleners
  In het Huis van de Gemeente vond donderdag een bedankavond plaats voor de vrijwillige burgerhulpverleners uit de gemeente Peel en Maas. Ruim 70 belangstellenden waren naar deze bedankavond gekomen, die georganiseerd was door Hart voor Peel en Maas en de gemeente.
  via Omroep P&M
 • Gemakkelijke zege Peelpushdames

  Gemakkelijke zege Peelpushdames
  De dames van Peelpush uit Meijel hebben met 3-0 overtuigend hekkensluiter Veracles uit Groningen gewonnen. De setstanden waren 25-11, 25-19 en 25-21.
  via Omroep P&M
 • Gemakkelijke zege Peelpuhsdames

  Gemakkelijke zege Peelpuhsdames
  De dames van Peelpush uit Meijel hebben met 3-0 overtuigend met 3-0 van hekkensluiter Veracles uit Groningen gewonnen. De setstanden waren 25-11, 25-19 en 25-21.
  via Omroep P&M
 • Ongelukkige nederlaag MVC’19

  Ongelukkige nederlaag MVC’19
  In verband met de viering van het 100-jarig bestaan van MVC'19 in het Paasweekend van 2019 werd de wedstrijd Helmondia tegen MVC’19 gisteren gespeeld. De Maasbreese ploeg verloor met 3-2 in Helmond. De beslissende treffer viel in de 93e minuut.
  via Omroep P&M
 • Teun Heldens op plek 5 verkiezingslijst VVD

  Teun Heldens op plek 5 verkiezingslijst VVD
  Teun Heldens uit Meijel staat op plek vijf van de advieslijst van de VVD voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten, volgend jaar maart. Heldens, raadslid in de gemeente Peel en Maas, wordt omschreven als een ‘jong talent uit Peel & Maas die klaar is om de provinciale politiek in te...
  via Omroep P&M