Pemmers.nl zoekt leden!

geplaatst op: 19-11-2016 Pemmers.nl zoekt leden!

Pemmers.nl is het jongerenplatform voor de gemeente Peel en Maas. Het wordt gemaakt voor en door jongeren. Zou jij ook een bijdrage willen leveren aan Pemmers.nl? Dat kan! We zijn op dit moment op zoek naar meerdere jongeren die zich willen inzetten voor onze website, voornamelijk voor de evenementenredactie. Maar wat kun je verwachten en wat moet je hiervoor doen? Dat zijn logische vragen, hieronder volgt wat extra informatie: 

Wat is Pemmers.nl
Pemmers.nl voorziet jongeren van informatie uit alle kernen van Peel en Maas. Waar jongeren zijn, daar zijn wij! Dit kan bijvoorbeeld zijn op een van de evenementen in Peel en Maas. Maar ook met belangrijk nieuws voor jongeren zijn wij bezig. 

Wat kun jij doen voor Pemmers.nl?
In principe alles wat je maar wilt! Als het maar met jongeren te maken heeft en je een bijdrage kunt leveren aan onze website en social media. Ga jij graag naar evenementen en wil je daar verslag over doen? Of maak je juist graag foto's bij een evenement? Of schrijf je graag? Of doe je iets anders waarvoor je op zoek bent naar een platform? Wij horen graag je ideeën, alles is welkom!

Wie is Pemmers.nl?
Pemmers.nl bestaat uit een team van tien vrijwilligers die elk hun eigen taken uitvoeren. Jij kunt daar zomaar deel van uitmaken en je eigen ideeën inbrengen. 

Meer informatie
Voor meer informatie kun je ons bereiken via een mailtje naar info@pemmers.nl of door een bericht te sturen via facebook.